Wat Buro voor Loopbaancoaching mij heeft gebracht

Een kandidaat van Buro voor Loopbaancoaching aan het woord:

Twijfel of onvrede over je huidige werk; het overkomt iedereen wel een keer. Je zit voor je gevoel niet meer op je plek en je twijfelt of je dit werk wilt blijven doen. Je kunt alleen niet exact benoemen wat die twijfel of onvrede veroorzaakt, laat staan dat je een oplossing hebt. Dit overkwam mij zo’n 1,5 jaar geleden.

Om een eind te maken aan de twijfel heb ik contact gezocht met het Buro voor Loopbaancoaching. De gesprekken met mijn loopbaancoach en de opdrachten die ik kreeg hebben mij flink aan het denken gezet. Wat wil ik bereiken in mijn leven? Wat vind ik echt belangrijk in mijn werk en past mijn huidige werk nog in dit plaatje? Op deze manier werd duidelijk waar de twijfel vandaan kwam.

Deze kennis bracht de volgende uitdaging: Bepalen welke richting ik op wilde en welke mogelijkheden ik hiervoor had. Omscholen? Ander werk zoeken? Toch in mijn huidge werk blijven of misschien de stap wagen en een eigen bedrijf starten? Met de juiste adviesen en steun van de loopbaancoach heb ik mijn weg kunnen vinden en de stap gewaagd die ik een jaar geleden nooit zou hebben durven nemen op weg naar een carriére die past bij mij.

Sinds kort heb ik mijn eigen praktijk voor Budget Coaching. In dit werk komt al mijn werk- en levenservaring samen. De mix van voldoening die ik krijg uit het begeleiden van cliënten en het feit dat ik nu eigen baas ben, is precies wat ik zocht; ik ben klaar voor de toekomst!

Kijk voor meer informatie over budget coaching op de site www.budgetcoachinglinschoten.nl

Dit artikel werd geplaatst op 05/05/2016.

Volg ons online

Wij zijn ook online te vinden, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten!