Informatieavond rondom stress 18 juni

Actie op actualiteit: Informatieavond rondom stress bij BvL!

Vorige week onderstreepte minister Asscher van Sociale Zaken & Werkgelegenheid de noodzaak en het belang om samen zorg te dragen voor het gezond houden van werknemers op de werkvloer. Hij sprak op de eerste bijeenkomst van het forum Gezond en Veilig werken. De minister presenteerde recente cijfers van TNO waarin o.a. staat dat 1 op de 8 werknemers last heeft van burn-outklachten.

Buro voor Loopbaancoaching wil graag een steentje bijdragen aan het voorkomen van overmatige stressklachten en burn-out. Vaak kunnen kleine wijzigingen in iemands werk- en leefwijze stress verminderen.

Daarom organiseren wij op dinsdagavond 18 juni a.s. een vrijblijvende informatie avond over stress en burn-out. Tijdens deze avond geven wij de deelnemers informatie over begrippen als stress, overspannenheid en burn-out. We gaan in op de veroorzakers van stress, het herkennen van symptomen en maatregelen om stress tegen te gaan.

Deelnemers aan de informatiebijeenkomst kunnen na deze avond hun stressbalans opmaken en bepalen welke acties voor henzelf belangrijk zijn om zonder overmatige stress en met plezier aan het werk te blijven.

Wat:               Informatieavond rondom stress

Wie:               Iedereen die meer informatie wil verkrijgen over stress & burnout en iets aan de symptomen wil doen

Waar:             Buro voor Loopbaancoaching, Zaagmolenlaan 4 te Woerden

Wanneer:       Dinsdag 18 juni a.s. van 19.00 – 21.00 uur

De informatieavond is gratis toegankelijk. Graag ontvangen we een aanmelding wanneer je komt i.v.m. de planning. Neem contact met ons op,we houden dan een plek voor je gereserveerd.

Dit artikel werd geplaatst op 05/06/2013.

Volg ons online

Wij zijn ook online te vinden, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten!