Positieve ervaringen

Angela, 28 jaar volgde een outplacementtraject

Het traject heeft mij duidelijk gemaakt dat ik het werk als secretaresse erg leuk vind en ook kan. Een passende werkomgeving is wel erg belangrijk om mij goed op mij gemak te voelen. Door het traject ben ik geen andere richting op gegaan, maar het heeft mij wel inzicht gegeven in wat ik wel en niet wil. Daarnaast ben ik erachter gekomen waar ik goed in ben en dit geeft duidelijkheid en veel zelfkennis. Ik ga nu met meer zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek in omdat ik weet wat mijn sterke punten en competenties zijn. Dit heb ik voornamelijk te danken aan de training “Loopbaan onder de loep” die ik gevolgd heb.

Gert, een beginnende dertiger volgde een individueel loopbaantraject

Na wederom een ‘verkeerde’ loopbaan keuze gemaakt te hebben, had ik weer het idee dat ik niet de juiste persoon op de juiste plek was. Maar ja, welke baan past nu wel bij mij? Bij deze zoektocht heeft Buro voor Loopbaancoaching mij geholpen. Met goede huiswerkopdrachten en persoonlijke gesprekken ben ik er achter gekomen wat ik zoek in een baan en wat bij mij past, zodoende heb ik nu een baan gevonden waarbij ik absoluut op mijn plek zit. Ik ben BvL dan ook dankbaar voor hun hulp in mijn zoektocht.

Marian, 33 jaar volgde een outplacementtraject

Toen ik Lydia sprak aan de telefoon, wist ik gelijk dat ik daar aan het goede adres was. Haar uitleg over het traject was volledig en duidelijk, dat miste ik bij andere bureaus die ik gebeld had. Met haar hulp heb ik een actuele CV en een goede motivatie weten te maken, waarna ik voor de eerste sollicitatiegesprekken uitgenodigd werd. Naast het vergroten van mijn zelfvertrouwen, kwam ik erachter wat ik zelf graag wilde in een nieuwe baan, een familie bedrijf en een goede sfeer, bleken voor mij erg belangrijke punten.. Inmiddels heb ik een superleuke nieuwe baan gevonden die hieraan voldoet.

Volg ons online

Wij zijn ook online te vinden, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten!