Loopbaan onder de loep

Schrijf je in voor deze training »

Wil je de koers van je loopbaan veranderen maar weet je niet waar te beginnen? Ben je ontevreden over je functioneren en wil je beter tot je recht komen in je baan?

Tijd om je loopbaan onder de loep te nemen in een training van drie dagdelen. In deze training kom je er achter wat ècht bij je past. Praktisch toepasbaar en in een kleine groep werk je actief aan opdrachten om tot bewuste keuzen te komen. Het eindresultaat is een stappenplan voor je toekomstige carrière! Zo zorg je ervoor dat je “arbeidsmarkt-klaar” bent!

In deze training staan de volgende onderwerpen centraal:

Wie ben ik?

De focus ligt hier op je persoonlijke eigenschappen: hoe kun je jezelf typeren? Hoe kijken anderen naar jou? Wat vind je belangrijk in werk en leven, wat zijn je persoonlijke drijfveren en waarden?

Wat kan ik?

Hierbij breng je de vaardigheden/competenties, kwaliteiten en valkuilen in kaart. Ook maak je een persoonlijke SWOT analyse.

Wat wil ik?

Thema’s die hier behandeld worden zijn: Wat heb ik tot nu toe in mijn carrière gedaan? Wat was leuk, wat niet? En waarom niet? Er wordt een functie/vacature analyse gemaakt, en we bespreken allerlei beroepen.

Wat doe ik?

Je stelt een persoonlijk plan van aanpak op, waarbij je realistische doelen stelt. Met dit plan kun je na de training zelf aan de slag. De terugkomsessie gebruik je vervolgens om het plan verder te verfijnen, conclusies te trekken en we kunnen je doelen samen doornemen.

Extra!

Na het volgen van de training heb je wellicht behoefte aan het evalueren van je stappen tot dat moment, het bespreken en/of bijstellen van je actieplan. We bieden je daarom als extra’tje een individuele sessie na het volgen van de training. Deze sessie van 1 uur is bij de trainingsprijs inbegrepen.

Praktische info

Deze training wordt minimaal 1 x per kwartaal georganiseerd in regio Utrecht (op onze eigen locatie in Woerden, vlakbij het station en per auto ook goed bereikbaar). De kosten voor de training bedragen €350,00 inclusief btw.
Kijk voor meer informatie over actuele data op de trainingskalender