Trainingen

De BvL trainingen bestaan uit modules van elk 2 uur. Ze zijn praktisch toepasbaar en spelen in op de actualiteit; jouw vragen over de arbeidsmarkt anno nu. De trainingen kunnen onderdeel uitmaken van een (loopbaan-)traject, of zijn los te volgen.
Volg je (nog) geen traject maar heb je interesse in een training? Neem contact met ons op voor kosten, meer informatie of inschrijving. Alle trainingen worden gegeven op onze kantoorlocatie in Woerden, de groepen bestaan uit minimaal 3 tot maximaal 6 personen.

Trainingskalender:

Succesvol solliciteren: zo pak je het aan!
Woensdag 29 mei van 9:30 tot ca. 11:30 uur 
Help! Je hebt een passende vacature gevonden, hoe ga je te werk? Ga je direct schrijven of zijn er acties die je kunt doen zodat het schrijven van de brief makkelijker wordt? Leer werken met een effectief stappenplan van begin tot eind, en zorg er zo voor dat jouw sollicitatie bovenop de stapel ligt!

Hoe presenteer ik mijzelf in een CV en sollicitatiebrief?
Vrijdag 14 juni van 9:30 tot ca. 11:30 uur
Hoe ziet een goed CV anno nu er uit? En hoe schrijf ik een brief met een goede indeling, een pakkende tekst die positief opvalt? Je krijgt praktische tips en persoonlijk advies om direct mee aan de slag te gaan.

NIEUW: Goed voorbereid naar het sollicitatiegesprek 
Datum volgt: juni/juli 2019  (Geef je hier op, we houden je dan op de hoogte)
In deze (individuele) training oefen je een sollicitatiegesprek. In het eerste half uur bereid je het gesprek voor met één van onze coaches, direct daarop volgend heb je een oefengesprek (van ongeveer 20 min.) met een andere coach. Na het oefengesprek evalueren we het gesprek en krijg je praktische tips en aandachtspunten.
Nb: Graag ontvangen we uiterlijk 1 week van te voren je aanmelding voor deze dag, samen met de vacature, brief en C.V. waarmee je het gesprek wilt oefenen. Wij maken een planning/indeling voor de trainingsdag, het gereserveerde tijdstip ontvang je van ons uiterlijk één week van te voren.

Wie neemt mij nou aan? Omgaan met beren op de weg
Woensdag 26 juni van 9:30 tot ca. 11:30 uur
“Dat wat ze vragen, kan ik dat wel? ”  “Ze nemen me vast niet aan om mijn leeftijd..”
En zo zijn er nog heel veel “beren” die je kunnen weerhouden om te solliciteren op een bepaalde functie. In deze training leer je belemmerende overtuigingen te benoemen en zorg je ervoor dat ze je niet in de weg komen te staan bij het solliciteren. Een module die veel inzichten geeft over je manier van denken en handelen…

Mijn Unique Selling Points
Vrijdag 5 juli van 9:30 tot ca. 11:30 uur
“Vertel eens wat over jezelf….”
Tja, wat zeg je dan? In deze module gaat het om het gesprek: hoe presenteer ik mijzelf telefonisch of in een sollicitatiegesprek? Je leert een krachtige presentatie van je kwaliteiten en toegevoegde waarde te geven. Ook komen de belangrijkste vragen tijdens een sollicitatiegesprek aan bod en zorgen we ervoor dat zwakke punten je niet meer in de weg staan tijdens het sollicitatiegesprek.

Volg ons online

Wij zijn ook online te vinden, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten!