Verzuimbegeleiding van zieke medewerkers

Wat doe je als werkgever met een zieke medewerker of een verzuimdossier? Vanaf de 1e dag van de ziekmelding zijn er acties die van een werkgever verwacht worden, en zaken die je niet mag doen/vragen in verband met de privacy (AVG).

Een zieke werknemer kost al snel zo’n 300 euro per dag (!). Zaak om de betreffende medewerker actief te begeleiden en snel te re-integreren in passend werk (binnen of buiten het bedrijf) en zo een eventuele route richting UWV en een WIA keuring te voorkomen. Want voor iedereen is een passende plek op de arbeidsmarkt: dat is ons uitgangspunt.

BvL verzuimbegeleiding kunt je al inzetten voor één zieke medewerker/dossier, of we maken afspraken voor een vaste dag/dagdeel per week bij meerdere dossiers. Onze gecertificeerde casemanagers nemen de zorg van de verzuimbegeleiding van je over: en dat is een zorg minder! Of het nu voor ëén uurtje is, of meerdere dagdelen: zo hebben we voor iedere organisatie een passende oplossing. En voor het MKB hanteren wij een laagdrempelig tarief. Per slot kost verzuim al voldoende….

Meer informatie over onze aanpak en werkwijze? Maak gebruik van ons gratis adviesgesprek met één van onze verzuimbegeleiders. In dit gesprek (online of op locatie) kunnen we vragen beantwoorden die je hebt over verzuim, en meedenken in de actuele dossiers. Maak de afspraak vandaag nog, het is gratis en vrijblijvend! Klik hier voor het contactformulier.

Wil je de handige checklist Verzuim gratis ontvangen? Klik dan hier om deze aan te vragen.

Volg ons online

Wij zijn ook online te vinden, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten!