Loopbaanbegeleiding

Ik ben mijn baan kwijt, wat nu?
Door de Corona crisis wordt mijn contract niet verlengd, waar liggen mijn kansen op de arbeidsmarkt van nu?
Ik loop vast ; wil wat anders, maar wat?
Ik maak me zorgen over mijn toekomst bij mijn huidige werkgever, wat kan ik zelf doen om inzicht te krijgen in mijn mogelijkheden?

We bieden een kort individueel loopbaantraject om inzicht te krijgen in jouw mogelijkheden in de toekomst op de arbeidsmarkt: waar liggen kansen en waar komen jouw kwaliteiten en vaardigheden het beste tot zijn recht? Het bestaat uit een aantal vaste onderdelen, waaronder een interessetest, en  als conclusie een actieplan, met daarin acties voor de korte en lange termijn waar je mee aan de slag kunt. De duur van het loopbaantraject is ongeveer 2 maanden

Het traject doorloop je in principe online; de sessies met je loopbaancoach vinden digitaal (bellen of video-bellen) plaats. Maar indien het gewenst is kun je ook face 2 face met je loopbaancoach in Woerden afspreken.

Wil je meer weten of meer info ontvangen over het loopbaantraject en onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Actueel: vanaf 1 december a.s. kun je een gratis Ontwikkel Advies aanvragen bij ons bureau. Dit korte loopbaantraject wordt vergoed door de Overheid en kost je dus verder niets! 
Neem contact met ons op voor meer informatie en meld je alvast aan zodat je begin december aan de slag kan met je loopbaanvraag. Wacht niet te lang, wanneer het maximum aantal is bereikt wordt de subsidie weer gesloten…

 

Volg ons online

Wij zijn ook online te vinden, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten!