Loopbaanbegeleiding

Ik ben mijn baan kwijt, wat nu?
Ik loop vast ; wil wat anders, maar wat?
Ik haal er niet uit wat er in zit en dat frustreert me…
Ik ben niet tevreden met mijn huidige werkzaamheden, maar weet niet hoe ik dit kan aanpakken..

Iedereen kent die momenten dat je je afvraagt “Hoe wil ik verder?” Soms vanuit eigen initiatief, soms noodgedwongen. Dan is het nuttig om stil te staan wat je al bereikt hebt en waar je goed in bent. Welke taken kun je goed vervullen en welke vaardigheden horen daarbij? Vervolgens is het zinvol je af te vragen welke persoonlijke kenmerken en competenties je bezit en hoe die tot zijn recht kunnen komen in je (volgende) functie. En de belangrijkste vraag natuurlijk is, hoe verder? Welke richting wil ik op in de volgende fase van mijn loopbaan? Ons (online) loopbaanprogramma geeft je inzicht en richting.

Wat houdt loopbaanbegeleiding in?

Je begint met het maken van een online Loopbaanonderzoek en het invullen van een uitgebreid persoonsprofiel in je eigen online werkomgeving. De rapportage gebruik je om inzicht te krijgen in beroepen en functies die bij jouw persoonlijke kenmerken en vaardigheden passen. Vervolgens kun je onderzoeken in de beroepenverkenner welke vacatures er zijn, en zoekprofielen op passende vacatures aanmaken. Ons online platform biedt alle tools en hulp bij de oriëntatie en het solliciteren richting ander werk. Jouw persoonlijke loopbaancoach is (online) beschikbaar om je te ondersteunen waar nodig. Je kunt kiezen uit een volledig online programma (online werkomgeving en online coaching) of een combinatie van online en face to face sessies met je loopbaancoach bij ons op kantoor in Woerden.

Geïnteresseerd en wil je meer weten over dit programma en onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een gratis loopbaangesprek van ongeveer 20 minuten. In dit telefoongesprek bespreken we je loopbaanvraag/dilemma (wat ook al heel fijn kan zijn om eens over te praten…) en hoe dit traject jou kan ondersteunen bij het nemen van een weloverwogen volgende stap in je carrière.

Volg ons online

Wij zijn ook online te vinden, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten!