Doe de Loopbaanscan!

Is dit het nu?
Ik wil wat anders maar wat?
Ik haal er niet uit wat er in zit en dat frustreert me…
Ik ben niet tevreden met mijn huidige werkzaamheden, maar weet niet wat het is.
Ik functioneer niet volgens mijn werkgever.

Iedereen kent die momenten dat je je afvraagt “Hoe wil ik verder?” Soms vanuit eigen initiatief, soms noodgedwongen. Dan is het zinvol om stil te staan wat je al bereikt hebt en welke competenties je ontwikkeld hebt. Welke rollen kun je goed vervullen en welke competenties horen daarbij? Vervolgens is het zinvol je af te vragen welke persoonlijke kenmerken en competenties je bezit en hoe die tot zijn recht kunnen komen. En de belangrijkste vraag natuurlijk is, hoe verder? Welke richting wil ik op in de volgende fase van mijn loopbaan? De Loopbaanscan kan daarbij inzicht en richting geven.

Wat is de Loopbaanscan?

De Loopbaanscan is een combinatie van een uitgebreide (online) test en rapport op diverse thema’s, in combinatie met 3 gesprekken waarin we de conclusies van de testen bespreken. Ook het opstellen van een actieplan komt aan bod.

Het uitgebreide testrapport en de daaropvolgende gesprekken van de Loopbaanscan zijn een uitstekend hulpmiddel om zelfinzicht en ideeën te krijgen over je huidig functioneren en de verdere ontwikkeling in je loopbaan. Ieder hoofdstuk van het rapport sluit af met passende reflectievragen. Deze vragen komen terug in de gesprekken met je loopbaancoach en helpen je verder in je ontwikkeling en/of volgende stap in je carrière.

Inhoud en kosten

De Loopbaanscan bestaat uit een zeer complete test die je online kunt invullen, inclusief een uitgebreid rapport met verdiepingsvragen. Deze test biedt inzicht in: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’. Het doel van de test is inzicht krijgen in over kwaliteiten en mogelijkheden.

Vervolgens heb je drie persoonlijke gesprekken met een loopbaancoach bij ons op kantoor in Woerden.
De investering voor deze volgende stap in je loopbaan is € 695,00 inclusief 21% btw. Betalen in 2 termijnen is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd en wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een gratis belafspraak van ongeveer 20 minuten. In dit telefoongesprek bespreken we je loopbaanvraag/dilemma (wat ook al heel fijn kan zijn om eens over te praten…) en hoe dit traject jou kan ondersteunen bij het nemen van een weloverwogen volgende stap in je carrière.

Volg ons online

Wij zijn ook online te vinden, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten!