Loopbaanbegeleiding

Is dit het nu?
Ik wil wat anders maar wat?
Ik haal er niet uit wat er in zit en dat frustreert me…
Ik ben niet tevreden met mijn huidige werkzaamheden, maar weet niet wat het is.
Ik functioneer niet volgens mijn werkgever.

Herken je dit? Heb je dit de laatste tijd (iets te) vaak gedacht? Worstel je hiermee en kun je hier hulp bij gebruiken?
Het programma “Loopbaan onder de loep” van Buro van Loopbaancoaching biedt uitkomst. In dit programma krijg jij van ons persoonlijke loopbaanbegeleiding- en training. Loopbaanbegeleiding (of loopbaancoaching) is vooral bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan begeleiding bij het maken van een keuze en een volgende stap op het gebied van werk en loopbaan. En dus misschien wel voor jou!

Loopbaanbegeleiding kan gebruikt worden om jouw huidige functioneren te verbeteren, of om inzichtelijk te maken welke functie het beste bij je past. Daarbij rekening houdend met het huidige economische klimaat en de keuzes op de arbeidsmarkt.

Gedurende het loopbaanbegeleidingstraject helpen wij jou bij het maken van eigen keuzes. Wij luisteren goed en zorgen ervoor dat jij antwoord kunt geven op de volgende vier betekenisvolle vragen:
– Wie ben ik?
– Wat wil ik?
– Wat kan ik?
– Wat doe ik?

Door het beantwoorden van deze vragen wordt er al heel wat duidelijk voor jou. In wat je nu écht wilt als het om werk gaat. In het traject maak je ook een  beroepskeuzetest, om je keuze verder uit te diepen/onderbouwen.
Jouw loopbaancoach speelt een actieve rol tijdens het traject: zo zorgen wij voor een optimale samenwerking!

Door gestructureerde begeleiding op maat, duidelijke afspraken en de persoonlijke inzet van onze coaches kunnen wij je verzekeren dat jij bij de loopbaanbegeleiding van Buro voor Loopbaancoaching in zeer goede handen bent.

Voor vragen, meer informatie of het plannen van een kosteloos kennismakingsgesprek?
Neem dan contact met ons op.

De sessies en de training in dit traject vinden plaats op onze locatie in Woerden, dichtbij het station en goed bereikbaar met de auto.

 

Volg ons online

Wij zijn ook online te vinden, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten!