Loopbaanbegeleiding

Ik ben mijn baan kwijt, wat nu?
Door de Corona crisis wordt mijn contract niet verlengd, waar liggen mijn kansen op de arbeidsmarkt van nu?
Ik loop vast; wil wat anders, maar wat?
Ik maak me zorgen over mijn toekomst bij mijn huidige werkgever, wat kan ik zelf doen om inzicht te krijgen in mijn mogelijkheden?

We bieden een individueel loopbaantraject om inzicht te krijgen in jouw mogelijkheden in de toekomst op de arbeidsmarkt: waar liggen kansen en waar komen jouw kwaliteiten en vaardigheden het beste tot zijn recht? Het bestaat uit een aantal onderdelen waaronder een interessetest, individuele sessies met als conclusie een actieplan, inclusief acties voor de korte en lange termijn waar je mee direct aan de slag kunt. De duur van het loopbaantraject is ongeveer 3 tot 4 maanden.

Het traject doorloop je volledig online; de sessies met je loopbaancoach vinden digitaal (beeld bellen) plaats. Middels een online werkomgeving  die wij beschikbaar stellen werk je aan je zelfanalyse, en een gerichte arbeidsmarktoriëntatie inclusief alle actuele vacatures die voor jou interessant kunnen zijn.

Wil je meer weten of meer info ontvangen over het loopbaantraject en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Eén van onze loopbaancoaches neemt dan contact op voor het plannen van een focusgesprek, een kosteloos gesprek om kennis te maken en je doelen voor het traject te bespreken. Op basis van dit gesprek en de trajectaanpak die je daarna ontvangt besluit je of dit het traject is wat je zoekt.

Gesubsidieerd loopbaantraject voor Rijksambtenaren t/m medio 2022 beschikbaar!
Ben je in dienst van Het Rijk, en wil je een onafhankelijk loopbaantraject starten zonder tussenkomst van je werkgever/leidinggevende? Dat kan! Via het A+O fonds zijn er loopbaantrajecten ter waarde van € 1.500,00 beschikbaar voor rijksambtenaren. Dit kan bij een gecertificeerde loopbaanprofessional die is aangesloten bij de NOLOC, dus ben je bij BvL aan het juiste adres! Meer weten? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je meer over de werkwijze en maken we vervolgens een trajectaanpak die aansluit bij jouw loopbaanvraag.

 

 

Volg ons online

Wij zijn ook online te vinden, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten!